Bereidingswijze

Allereerst wensen wij jullie te bedanken voor het vertrouwen in Salons Schoeters & jullie ontzettende steun.

Hieronder vind je een korte handleiding om je gerechten af te werken en mooi te presenteren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Burrata | mango | tomaat | salsa | basilicum | honing | jus van Green Zebra tomaat | gepofte quinoa

  • Het gerechtje is voor 98% afgewerkt.
  • De jus van green zebra koud rond het gerechtje dresseren en de gepofte quinoa over het gerechtjes strooien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hertenfilet | peertje in rode wijn | truffelpurée | broccolini | kastanje | veenbes | roomsaus

  • Vóór deze in de oven te steken, best 60min op temperatuur laten komen uit de frigo. Ondertussen de oven voorverwarmen op 170°C.
  • Deze schotel mag ca 15min op 170°C in een oven worden opgewarmd.
  • Het sausje opwarmen (1 min op 800Watt in de microgolf) en over het gerecht napperen.

 

 

 

 

 

 

Tarte tatin | Schone van Boskoop | steranijs | vanilleroom

  • De tarte tatin 10 à 15min opwarmen in een voorverwarmde oven op 170°C.
  • De tarte tatin dresseren op het meegeleverde bordje.
  • Afwerken met de vanilleroom.

Smakelijk !!

Ps: Bovenvermelde temperaturen en tijd zijn indicatief. Iedere oven is verschillend.