Bereidingswijze

Allereerst wensen wij jullie te bedanken voor het vertrouwen in Salons Schoeters & jullie ontzettende steun.

Hieronder vind je een korte handleiding om je gerechten af te werken en mooi te presenteren.

 

Valentijnsmandje | 2×3 Zeeuwse creuse oesters

  • De oesters zijn reeds opengestoken

 

 

 

 

 

 

 

Kreeft | gerookt | bospaddenstoelen | peterseliewortel | coulis | venkel

  • Het gerechtje is voor 99% afgewerkt
  • Het kommetje wel 20min voor te consumeren op temperatuur laten komen uit de frigo
  • Het gerechtje afwerken met de coulis van venkel

 

 

 

 

 

 

Skrei-suprème | witloof | spinazie | kalamansi | bimi | grijze garnalen

  • Vóór deze in de oven te steken, best 60min op temperatuur laten komen uit de frigo. Ondertussen de oven voorverwarmen op 170°C
  • Deze schotel mag ca 15 tot 20min op 170°C in een oven worden opgewarmd
  • Het sausje opwarmen (1 min op 800Watt in de microgolf) en over het gerecht napperen
  • Afwerken met de grijze garnalen

 

 

 

 

 

Valtijnshart | melkchocolade | roos | citrus

  • Het gerechtje is voor 99% afgewerkt
  • Een stevige “tik” op het chocolade hart, afwerken met de crumble en jullie kunnen beginnen smullen

Smakelijk !!

Ps: Bovenvermelde temperaturen en tijd zijn indicatief. Iedere oven is verschillend.