Bereidingswijze

Allereerst wensen wij jullie te bedanken voor het vertrouwen in Salons Schoeters & jullie ontzettende steun.

Hieronder vind je een korte handleiding om je gerechten af te werken en mooi te presenteren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dorade royal | gepekelde komkommer | avocado | venkel gazpacho | algen | Tomberry tomaten

  • Dit gerechtje is voor 99% afgewerkt.
  • Afwerken met de gazpacho

Biscuit groene kruiden | asperges | zure room | citrus-gel

  • Dit gerechtje is voor 100% afgewerkt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lamsfilet | gegrilde asperges | mini paprika gevuld met feta | Bois Boudran saus | Mediteraanse persillade

  • Vóór deze in de oven te steken, best 60min op temperatuur laten komen uit de frigoOndertussen de oven voorverwarmen op 170°C.  
  • Deze schotel mag ca 10 à 15min op 170°C in een oven worden opgewarmd.
  • Het sausje (op kamertemperatuur) over het gerecht napperen.

Cannelloni | ricotta | spinazie

  • Vóór deze in de oven te steken, best 60min op temperatuur laten komen uit de frigoOndertussen de oven voorverwarmen op 170°C.  
  • Deze schotel mag ca 15 à 20min op 170°C in een oven worden opgewarmd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Makaron | chocolade ganache | cassis | citrus-gel | zestes

  • Dit gerechtje is voor 99% afgewerkt.
  • Af te werken met de coulis van cassis.

 

 

 

 

 

 

 

Kippensoep | balletjes

  • Soep opwarmen tot het kookpunt.
  • Serveren in kommetje.

Penne “Bolognaiseé | gegratineerd

  • Vóór deze in de oven te steken, best 60min op temperatuur laten komen uit de frigoOndertussen de oven voorverwarmen op 170°C.  
  • Het gerecht mag ca 15min op 170°C in een oven worden opgewarmd.

Verrassingsdessert

  • Dit gerechtje is voor 100% afgewerkt.

 

Smakelijk !!

Ps: Bovenvermelde temperaturen en tijd zijn indicatief. Iedere oven is verschillend.