Bereidingswijze

Allereerst wensen wij jullie te bedanken voor het vertrouwen in Salons Schoeters & jullie ontzettende steun.

Hieronder vind je een korte handleiding om je gerechten af te werken en mooi te presenteren.


Consommé | fazant | herfst garnituur

  • Het gedresseerde bordje max 20sec opwarmen in een microgolfoven.
  • De soep opwarmen tot aan het kookpunt en over het gedresseerde bordje napperen.

Bouillabaisse | langoustines | Noordzee-vis | julienne van groentjes | lookcroutons | rouille

  • De soep opwarmen tot aan het kookpunt.
  • Het gedresseerde bordje 1 uur voor het consumeren uit de frigo halen.
  • Het gedresseerde bordje max 20sec opwarmen in een microgolfoven.
  • De kokende soep over het gedresseerde bordje napperen.
  • Afwerken met lookcroutons.

Pastrami | rode kool | savora mosterd | aardpeer | mizuna

  • Dit gerechtje is voor 99% afgewerkt.
  • U moet enkel nog de croutons over het gerechtje strooien.

Springrol | crispy uitjes | zwarte bonen | dipsaus

  • Dit gerechtje is voor 98% afgewerkt.
  • U moet enkel nog de uitjes-crumble over het gerechtje strooien.
  • U moet enkel nog de saus naast het gerecht serveren of als dipsausje gebruiken.

Tataki | zalm | oesterdressing | springrol | soja | wasabi | ponzu

  • Dit gerechtje is voor 99% afgewerkt.
  • U moet enkel nog de soja-dressing naast het gerecht napperen of deze naar smaak als dipsausje gebruiken.

Oesterbox Europa | 6 oesters | Fine de Claire (2) | Oesterij Special (2) | Rock Oysters (2)

  • Dit gerechtje is voor 100% afgewerkt.

Vóór deze in de oven te steken, best 60min op temperatuur laten komen uit de frigo. Ondertussen de oven voorverwarmen op 170°C.

Speenvarkenrugfilet | vacherin | gandaham | gratin dauphinois | witloof | spinazie

  • Deze schotel mag ca 12 min op 170°C in een oven worden opgewarmd.
  • Het sausje opwarmen (1 min op 800Watt in de microgolf) en over het gerecht napperen.

Roodbaars | pulpo | parelcouscous | gegrilde paprika | venkel | Noilly Prat | kappertjes

  • Deze schotel mag ca 20 à 25 min op 170°C in een oven worden opgewarmd.
  • Het sausje opwarmen (1 min op 800Watt in de microgolf) en over het gerecht napperen.

Polenta | winterse ratatouille | linzen | notenjus

  • Deze schotel mag ca 12 min op 170°C in een oven worden opgewarmd.
  • Het sausje opwarmen (30 sec op 800Watt in de microgolf) en over het gerecht napperen.


Witte chocolade | mandarijn | speculaas | praliné

  • Dit gerechtje is voor 98% afgewerkt.
  • De crumble van speculaas en chocolade over het gerecht napperen.
  • De jus van mandarijn langs het gerecht napperen.

Tarte tatin | butterscoth sausje | Pommeau | ijsroom

  • Dit gerechtje mag 8 à 10min op 170°C in een oven worden opgewarmd.
  • De tarte tatin dresseren op het meegeleverde zwarte bordje.
  • Het sausje koud over of naast het gerecht napperen.
  • Het ijs 10min voor serveren uit de diepvries halen en bij het gerecht serveren.

Coulommiers met truffel | kruidig slaatje | zuurdesembroodje

  • De broodjes dienen nog even afgebakken te worden (5min op  180°C)

 


 

Kalfswangetjes | krieken | Duchesse aardappel | jus 

  • Dit gerechtje mag ca 15min op 170°C in een oven worden opgewarmd. 

Wildstoverij | hert | spek | Brusselse stoemp | witloof | poivrade

  • Dit gerechtje mag ca 15min op 170°C in een oven worden opgewarmd. 

Vol au vent | gerookte fazant | bladerdeeg | bospaddenstoelen

  • Dit gerechtje mag ca 15min op 170°C in een oven worden opgewarmd. 


Tomatensoep | room | balletjes

  • De soep opwarmen tot aan het kookpunt. 

Chili con carne | wrap | avocado | zure room | tomaat

  • Dit gerechtje mag ca 12min op 170°C in een oven worden opgewarmd. 
  • De avocado en zure room bij het gerecht serveren.

Rijstpap | krieken

  • Dit gerechtje is 100% afgewerkt.

Kippenfilet | appelmoes | witloof | boterzachte purée

  • Dit gerechtje mag ca 12min op 170°C in een oven worden opgewarmd.
  • De appelmoes mag opgewarmd worden of koud bij het gerecht geserveerd worden. Naar eigen keuze!


Smakelijk !!

Ps: Bovenvermelde temperaturen en tijd zijn indicatief. Iedere oven is verschillend.